Actie

Bekijk hier de geweldige actie's van dit moment!

Cupcakes Versieren

Videobericht

€24,95

€59

Het Paashaasje

Cupcakes versieren met onze snoepjes prinses is op dit moment maar €59! In dit leuke korte programma komt onze prinses langs met een cadeautje voor de jarige en cupcakes natuurlijk. Samen met de kinderen zullen de cupcakes mooi versierd worden. Als afsluiter krijgt ieder kind ook nog een lekkere traktatie! 

Dit bezoek is 30 minuten lang.

Een videobericht ontvangen van je favoriete prinses? Bij prinsessenfeesten kan het! Ontvang een persoonlijke verjaardagswens, en een verjaardagsliedje of een bericht naar keuze. E-mail ons voor de mogelijkheden.

Speciaal voor Pasen kunt u nu ook bij ons het lieve en schattige Paashaasje boeken! Dat is weer eens wat anders als de standaard Paashaas! Leuk om te boeken voor een Paasbrunch of evenement.

Voor alle vragen zijn wij te bereiken via prinsessenfeesten@hotmail.com of bel ons op +31640167887

Disclaimer: Het is niet onze intentie om auteursrechtelijke karakters te schenden. Onze karakters zijn volkomen origineel en komen van sprookjes en verhalen die niet auteursrechtelijk zijn. We zijn niet verbonden aan amusementsparken, openbare bedrijven, studio's of productie bedrijven. Enige gelijkenissen met auteursrechtelijke karakters is puur incidenteel en onbedoeld.

‚Äč